Hirurgija

U našoj ordinaciji hirurgija se obavlja svakodnevno od malih hirurskih zahvata tipa zaustavljanja krvarenja prilikom banalnih posekotina do vrlo komplikovanih zahvata tipa komplikovanih višestrukih preloma karlice, intervencija na kičmi ili opracije krucijalnog ligamenta, luksacije patele ili kuka.

Ono sto je sigurno je da će se svakom pacijentu pružiti maksimum a za to je zaslužan naš višegodišnji rad na ovim zahvatima kao i visoki profesionalizam.

Posedujemo veliko iskustvo, znanje a od skoro i nova ordinacija sa svojom pratećom modernom opremom sve na jednom mestu pružice maksimum za naše pacijente.

Poseban segment klinike smo izdvojili za urgentnu veterinarsku medicinu, to znači prijem pacijenta odmah i stabilizacija životnih funkcija sa odgovarajućim aparatima i tehnikama do daljeg pristupa.

Ostale vrste hirurskih zahvata su mnogobrojne ali ćemo navesti neke koje se obavljaju u našoj ordinaciji:
STRANA TELA, TUMORI RAZLIČITIH REGIJA, KOREKCIJE NA KAPCIMA, HIRURSKE INTERVENCIJE NA OČIMA, KOREKCIJE USNIH ŠKOLJKI KOD POVREDA, HEMATOMA..., PLASTIČNA REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA VELIKIH DEFEKATA I MALIH NEDOSTATAKA..., SVE VRSTE PRELOMA KOSTIJU, HIRURSKA SANACIJA SVIH PROBLEMA PARAANALNIH KESICA, OPRACIJA KRAJNIKA, REKONSTRUKCIJA MEKOG NEPCA, RAZNE VRSTE AMPUTACIJA, KOREKCIJU USKIH NOSNIH OTVORA.